Train je creativiteit!
En ervaar een andere kijk op je leven.


Persoonlijke Creativiteits Training

 

Ben jij toe aan: 

  • een andere manier van kijken naar je werk
  • meer openheid en compassie in je leven?
  • meer in het huidige moment leven?ß
  • Een bredere kijk op 'de dingen die je overkomen?


Kortom, ben jij toe aan nieuwe inspiratie of het vaker ervaren van een gelukkig gevoel?


Dat kan met een persoonlijke creativiteitstraining!


De training start altijd met een mooi gesprek van ongeveer 1 uur, waarin we onderzoeken wat op dit moment jouw vraagstuk of doel is. En daar gaan we, of eigenlijk vooral jij, vervolgens mee aan de slag!  Je bepaald zelf hoe vaak je een persoonlijke trainingssessie wilt en hoe lang die duurt. 

We gebruiken creativiteit als middel. Het is leuk als je aan de training een mooie creatieve hobby over houdt, maar dat is niet het doel. Creativiteit is het middel om tot rust te komen, in het nu te komen, met meer liefde en compassie naar jezelf en de wereld om je heen te kjken. 

Daarvoor deel ik met jou alle lessen die ik in de afgelopen 20 jaar geleerd heb. En laat ik je zien hoe creativiteit je kan helpen om deze lessen toe te passen. Geen zware coaching, maar een training waar spelen en ontdekken centraal staat. 

Er zijn een heleboel leraren en methodes om met meer liefde en compassie naar jezelf en je leven te kijken. En zijn heel wat boeken over geschreven...

Ik heb ervaren dat je door middel van creativiteit veel van die lessen kan toepassen. De persoonlijke Creativiteits Training is een mooi begin om te ontdekken hoe je je eigen reis verder vorm kan geven. Of juist een verdieping en praktische invulling van eerdere trainingen en lessen.

Ik heb geen vast trainings-plan. Dit ontvouwt zich naar aanleiding van jouw verhaal, hulpvraag of doel.